Grupul A&D Pharma aduce sănătatea mai aproape de oameni, oferind servicii integrate de import, distribuție, promovare și retail farmaceutic, prin intermediul companiei de distribuţie de medicamente, Mediplus, al lanţurilor de farmacii Sensiblu şi Punkt, şi al companiei A&D Pharma Marketing&Sales.
 
Suntem peste 5000 de angajați, inspirați de viziunea unei lumi în care oamenii vor fi mai sănătoși și vor trăi mai bine. În fiecare zi, ne concentrăm efortul pentru a ajuta la îmbunătăţirea stării generale de sănătate și suntem preocupați de găsirea unor soluții rapide și eficiente pentru ca accesul la medicamente să devină un proces fără sincope.
 
Credem cu tărie că, făcând lucrurile corect și cu pasiune, vom continua să ne îndeplinim misiunea: aceea de a fi aproape de oameni și de a le oferi rapid soluții reale la nevoile zilnice legate de sănătate.

Grupul A&D Pharma este activ pe piaţa farmaceutică prin intermediul companiilor:

Mediplus
Sensiblu
A&D Pharma Marketing & Sales
Punkt

Momente cheie A&D Pharma

De-a lungul timpului, A&D Pharma a demonstrat că este un partener de cursă lungă, un grup flexibil și de încredere, ale cărui decizii de dezvoltare se bazează pe o cunoaştere aprofundată a pieţei, pe expertiză şi inovaţie deopotrivă.


Misiune şi Valori A&D Pharma

Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a fi permanent alături de oameni şi de a contribui semnificativ la îmbunătăţirea accesului lor la sănătate. Vom continua să investim efort, emoţii, resurse pentru a ne îndeplini misiunea.

Excelenta
Excelenţă

Excelenţă Împreună pentru viaţă şi sănătate!
Mai bine. Pentru tine!

Performanta
Perfomanţă

Perfomanţă Căutăm mereu excelența!
Îndrăznim să facem lucrurile diferit!

Expertiza
Expertiză

Expertiză Contaţi pe noi!
Împreună livrăm viață și sănătate!

Angajament
Angajament

Angajament Avem grijă să te simți bine!
Ajutăm oamenii pentru o viață sănătoasă!

Accesibilitate
Accesibilitate

Accesibilitate Punem prețurile la punkt!
Dreptul tău la sănătate!

Responsabilitate
Responsabilitate

Responsabilitate Împreună pentru o viaţă fără violenţă!
Ne pasă de tine şi de sănătatea ta!


angajaţi

 

cifră de afaceri 2017

Grup integrat pharma

 

Top Management

Robert Popescu

Robert Popescu

CEO A&D Pharma


Robert Popescu, CEO A&D Pharma, are o vastă experiență managerială dobândită în România și străinătate în domenii precum energie, tehnologia informației, trading, dezvoltare de proiecte de infrastructura și sănătate. Mai mult de jumatate din cariera profesională este cladită în domeniul sănătății, numele său fiind asociat unora dintre cele mai importante proiecte de business din zona de distribuție și retail farmaceutic românesc din ultimii 15 ani. Află mai multe

Robert Popescu, CEO A&D Pharma, are o vastă experiență managerială dobândită în România și străinătate în domenii precum energie, tehnologia informației, trading, dezvoltare de proiecte de infrastructura și sănătate. Mai mult de jumatate din cariera profesională este cladită în domeniul sănătății, numele său fiind asociat unora dintre cele mai importante proiecte de business din zona de distribuție și retail farmaceutic românesc din ultimii 15 ani.

Începând cu anul 2008, Robert Popescu conduce Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din România, care reunește companiile Mediplus, Sensiblu, Punkt și A&D Pharma Marketing and Sales, cu o cifră anuală de afaceri de peste 1 milliard de euro. Din anul 2011, Robert Popescu este Președintele Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR). Închide

Răzvan Predica

Răzvan Predica

CFO A&D Pharma


Răzvan Predica are peste 15 ani de experiență în finanțe și management, cu o vastă experiență în domeniul comercial, logistic, IT și marketing. Înainte de a intra în domeniul pharma, Răzvan Predica a fost CEO al companiei Fashion Days, CFO al grupului e-Mag pentru România, Bulgaria, Ungaria și Polonia, CFO Unilever pentru Europa de Sud, Centrală și de Est, incluzând România, Bulgaria, Moldova, Serbia, Macedonia, Albania și Kosovo. Află mai multe

Răzvan Predica are peste 15 ani de experiență în finanțe și management, cu o vastă experiență în domeniul comercial, logistic, IT și marketing. Înainte de a intra în domeniul pharma, Răzvan Predica a fost CEO al companiei Fashion Days, CFO al grupului e-Mag pentru România, Bulgaria, Ungaria și Polonia, CFO Unilever pentru Europa de Sud, Centrală și de Est, incluzând România, Bulgaria, Moldova, Serbia, Macedonia, Albania și Kosovo.

Cele mai importante realizări ale lui Răzvan au fost creșterea profitabilității în zona sa de responsabilitate, cât și introducerea unor segmente și portofolii noi în cadrul companiilor în care a lucrat. Principalul domeniu de expertiză este Business Development și M&A, participând la peste 20 de tranzacții de M&A în regiune. Oriunde a lucrat, Răzvan Predica a dezvoltat și creat echipe, oamenii fiind prioritatea sa numărul 1. Închide


Noutăți

Fii la curent cu noutățile Grupului A&D Pharma!