A&D Pharma – Dr. Max Group aduce sănătatea mai aproape de oameni, oferind servicii integrate de import, distribuție și retail farmaceutic, prin intermediul companiei de distribuţie de medicamente, Mediplus, al lanţurilor de farmacii Sensiblu şi Dr.Max.
 
Suntem aproximativ 5000 de angajați, inspirați de viziunea unei lumi în care oamenii vor fi mai sănătoși și vor trăi mai bine. În fiecare zi, ne concentrăm efortul pentru a ajuta la îmbunătăţirea stării generale de sănătate și suntem preocupați de găsirea unor soluții rapide și eficiente pentru ca accesul la medicamente să devină un proces fără sincope.
 
Credem cu tărie că, făcând lucrurile corect și cu pasiune, vom continua să ne îndeplinim misiunea: aceea de a fi aproape de oameni și de a le oferi rapid soluții reale la nevoile zilnice legate de sănătate.

Grupul A&D Pharma este activ pe piaţa farmaceutică prin intermediul companiilor:

Mediplus
Sensiblu
Dr.Max

Momente cheie

De-a lungul timpului, grupul A&D Pharma – Dr.Max a demonstrat că este un partener de cursă lungă, un grup flexibil și de încredere, ale cărui decizii de dezvoltare se bazează pe o cunoaştere aprofundată a pieţei, pe expertiză şi inovaţie deopotrivă.


Misiune şi Valori

Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a fi permanent alături de oameni şi de a contribui semnificativ la îmbunătăţirea accesului lor la sănătate. Vom continua să investim efort, emoţii, resurse pentru a ne îndeplini misiunea.

Excelenta
Excelenţă

Excelenţă Împreună pentru viaţă şi sănătate!
Mai bine. Pentru tine!

Performanta
Perfomanţă

Perfomanţă Căutăm mereu excelența!
Îndrăznim să facem lucrurile diferit!

Expertiza
Expertiză

Expertiză Contaţi pe noi!
Împreună livrăm viață și sănătate!

Angajament
Angajament

Angajament Avem grijă să te simți bine!
Ajutăm oamenii pentru o viață sănătoasă!

Accesibilitate
Accesibilitate

Accesibilitate În farmaciile Dr.Max punem oamenii pe primul loc, îi ascultam și le dam ce își doresc: prețuri Dr.Max de mici

Responsabilitate
Responsabilitate

Responsabilitate Împreună pentru o viaţă fără violenţă!
Ne pasă de tine şi de sănătatea ta!


angajaţi

 

cifră de afaceri 2019

Grup integrat pharma

 

Top Management

Cezar Zaharia

Cezar Zaharia

CEO A&D Pharma – Dr.Max Group


Cezar Zaharia are peste 24 de ani de experiență acumulată în domenii precum: cercetarea de piață (1995 – 1999), bunuri de larg consum (1999 – 2007) și domeniul farmaceutic (2007 – 2019).
Ultima poziție ocupată a fost cea de Sub-Cluster Head în cadrul companiei Sandoz, poziție din care a coordonat activitatea companiei în țările: România, Bulgaria, Grecia, Cipru, Malta, Belarus, Azerbaijan, Georgia, Armenia și Moldova.Andreea Grigorescu

Andreea Grigorescu

COO Retail A&D Pharma - Dr.Max Group


Andreea Grigorescu – COO Retail A&D Pharma - Dr.Max Group are o experienţă de 20 de ani în retailul local şi internaţional, dar şi în dezvoltarea unor afaceri de la zero.
Andreea a lucrat în companii multinaţionale din sectorul de retail precum METRO Group şi Tesco, ocupând timp de peste 10 ani poziţii în top managementul acestora. Înainte de a intra în domeniul farmaceutic, Andreea a ocupat poziţia de Multichannel Managing Director pentru Tesco Ungaria, conducând o echipă de peste 18.000 de angajaţi şi un business de cca. 2 miliarde euro. Din anul 2018, Andreea se ocupă de coordonarea activităţii de retail a A&D Pharma – Dr.Max Group.


Codul de conduita

Reputația companiei A&D Pharma, subsidiară a Dr.Max Group, în a furniza servicii și a face afaceri cu integritate, loialitate și respect, față de toți cei cu care interacționează, s-a conturat acum un sfert de secol, odată cu formarea și apariția grupului în România. Codul nostru de conduita ce poate fi accesat mai jos, furnizează resursele și informațiile necesare pentru a ne gestiona într-o manieră responsabilă activitatea, pentru a lua decizii etice și pentru a consolida încrederea partenerilor noștri.

Manual de Conduită

Noutăți

Fii la curent cu noutățile Grupului A&D Pharma!