Grupul A&D Pharma, subsidiară a Dr.Max Group, aduce sănătatea mai aproape de oameni, oferind servicii integrate de import, distribuție și retail farmaceutic, prin intermediul companiei de distribuţie de medicamente, Mediplus, al lanţurilor de farmacii Sensiblu şi Punkt.
 
Suntem peste 5000 de angajați, inspirați de viziunea unei lumi în care oamenii vor fi mai sănătoși și vor trăi mai bine. În fiecare zi, ne concentrăm efortul pentru a ajuta la îmbunătăţirea stării generale de sănătate și suntem preocupați de găsirea unor soluții rapide și eficiente pentru ca accesul la medicamente să devină un proces fără sincope.
 
Credem cu tărie că, făcând lucrurile corect și cu pasiune, vom continua să ne îndeplinim misiunea: aceea de a fi aproape de oameni și de a le oferi rapid soluții reale la nevoile zilnice legate de sănătate.

Grupul A&D Pharma este activ pe piaţa farmaceutică prin intermediul companiilor:

Mediplus
Sensiblu
Punkt

Momente cheie A&D Pharma

De-a lungul timpului, A&D Pharma a demonstrat că este un partener de cursă lungă, un grup flexibil și de încredere, ale cărui decizii de dezvoltare se bazează pe o cunoaştere aprofundată a pieţei, pe expertiză şi inovaţie deopotrivă.


Misiune şi Valori A&D Pharma

Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a fi permanent alături de oameni şi de a contribui semnificativ la îmbunătăţirea accesului lor la sănătate. Vom continua să investim efort, emoţii, resurse pentru a ne îndeplini misiunea.

Excelenta
Excelenţă

Excelenţă Împreună pentru viaţă şi sănătate!
Mai bine. Pentru tine!

Performanta
Perfomanţă

Perfomanţă Căutăm mereu excelența!
Îndrăznim să facem lucrurile diferit!

Expertiza
Expertiză

Expertiză Contaţi pe noi!
Împreună livrăm viață și sănătate!

Angajament
Angajament

Angajament Avem grijă să te simți bine!
Ajutăm oamenii pentru o viață sănătoasă!

Accesibilitate
Accesibilitate

Accesibilitate Punem prețurile la punkt!
Dreptul tău la sănătate!

Responsabilitate
Responsabilitate

Responsabilitate Împreună pentru o viaţă fără violenţă!
Ne pasă de tine şi de sănătatea ta!


angajaţi

 

cifră de afaceri 2017

Grup integrat pharma

 

Top Management

Cezar Zaharia

Cezar Zaharia

CEO A&D Pharma – Dr.Max Group


Cezar Zaharia are peste 24 de ani de experiență acumulată în domenii precum: cercetarea de piață (1995 – 1999), bunuri de larg consum (1999 – 2007) și domeniul farmaceutic (2007 – 2019).
Ultima poziție ocupată a fost cea de Sub-Cluster Head în cadrul companiei Sandoz, poziție din care a coordonat activitatea companiei în țările: România, Bulgaria, Grecia, Cipru, Malta, Belarus, Azerbaijan, Georgia, Armenia și Moldova.Răzvan Predica

Răzvan Predica

CFO A&D Pharma


Răzvan Predica are peste 15 ani de experiență în finanțe și management, cu o vastă experiență în domeniul comercial, logistic, IT și marketing. Înainte de a intra în industria pharma, Răzvan Predica a fost CEO al companiei Fashion Days, CFO al grupului eMAG pentru România, Bulgaria, Ungaria și Polonia, CFO Unilever pentru Europa de Sud, Centrală și de Est, incluzând România, Bulgaria, Moldova, Serbia, Macedonia, Albania și Kosovo. Află mai multe

Răzvan Predica are peste 15 ani de experiență în finanțe și management, cu o vastă experiență în domeniul comercial, logistic, IT și marketing. Înainte de a intra în industria pharma, Răzvan Predica a fost CEO al companiei Fashion Days, CFO al grupului eMAG pentru România, Bulgaria, Ungaria și Polonia, CFO Unilever pentru Europa de Sud, Centrală și de Est, incluzând România, Bulgaria, Moldova, Serbia, Macedonia, Albania și Kosovo.
Cele mai importante realizări ale lui Răzvan au fost creșterea profitabilității în zona sa de responsabilitate, cât și introducerea unor segmente și portofolii noi în cadrul companiilor în care a lucrat. Principalul domeniu de expertiză este Business Development și M&A, participând la peste 20 de tranzacții de M&A în regiune. Oriunde a lucrat, Răzvan Predica a dezvoltat și creat echipe, oamenii fiind prioritatea sa numărul 1. Închide

Andreea Grigorescu

Andreea Grigorescu

COO Retail A&D Pharma


Andreea Grigorescu – COO Retail A&D Pharma – are o experiență de 20 de ani în retailul local și internațional, dar și în dezvoltarea unor afaceri de la zero. Andreea a lucrat în companii multinaționale din sectorul de retail precum METRO Group și Tesco, ocupând timp de peste 10 ani poziții în top managementul acestora. Află mai multe

Andreea Grigorescu – COO Retail A&D Pharma – are o experiență de 20 de ani în retailul local și internațional, dar și în dezvoltarea unor afaceri de la zero. Andreea a lucrat în companii multinaționale din sectorul de retail precum METRO Group și Tesco, ocupând timp de peste 10 ani poziții în top managementul acestora.

Înainte de a intra în domeniul farmaceutic, Andreea a ocupat poziția de Multichannel Managing Director pentru Tesco Ungaria, conducând o echipă de peste 18.000 de angajați și un business de cca. 2 miliarde euro. Din anul 2017, Andreea se ocupă de coordonarea activității de retail a Grupului A&D Pharma – Dr.Max. Închide

Marco Giudici

Marco Giudici

Chief Commercial Officer


Marco Giudici are o experienţă de peste 10 ani în industria de retail FMCG, iar ultima poziţie ocupată a fost cea de Director Naţional de Achiziții şi Marketing în cadrul companiei Lidl România.

Codul de conduita

Reputația companiei A&D Pharma, subsidiară a Dr.Max Group, în a furniza servicii și a face afaceri cu integritate, loialitate și respect, față de toți cei cu care interacționează, s-a conturat acum un sfert de secol, odată cu formarea și apariția grupului în România. Codul nostru de conduita ce poate fi accesat mai jos, furnizează resursele și informațiile necesare pentru a ne gestiona într-o manieră responsabilă activitatea, pentru a lua decizii etice și pentru a consolida încrederea partenerilor noștri.

Manual de Conduită