Conferinte  Mediplus Brasov

Conferințele Mediplus din Brașov și Sibiu au adunat peste 350 de participanți

Mediplus, cea mai mare companie de distribuție de medicamente din România a organizat miercuri, 18 octombrie la Brașov și joi, 19 octombrie la Sibiu, Conferința Regională dedicată farmaciștilor din regiune. Peste peste 350 de farmaciști au acceptat invitația Mediplus la dialog, participând la o serie de sesiuni de prezentări știintifice, precum și la un panel de discuții pe teme farmaceutice actuale.


De 16 ani, Conferințele Regionale Mediplus au devenit o tradiție pentru mediul farmaceutic. Prin intermediul acestora, dorim să le oferim farmaciștilor din întreaga țară un cadru formal pentru prezentarea și dezbaterea unor teme de actualitate pentru piața farmaceutică din România.”, a declarat Sorin MIRICA, Business Unit Director Mediplus.


În cadrul evenimentului, de semnalat domnului Prof Univ. Dr. Farm. Dumitru LUPULIASA – Presedintele Colegiului Farmaciștilor din România, care a susținut o prezentare știintifică intitulată “Dilema tratamentului oncologic: să distrugi sau să repari celula canceroasă?”


În a doua parte a evenimentului, în cadrul sesiunii de dezbatere pe teme de actualitate din industria farmaceutică și a unor subiecte de interes atât pentru autoritățile locale, cât și pentru farmaciștii prezenți în cadrul conferinței, au luat cuvantul Pavel Roșca – Președinte Colegiul Farmaciștilor Caraș-Severin, Simona Ardelean – Președinte Colegiul Farmaciștilor Arad, Prof Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa și Sorin Mirica, Director Mediplus.


Este o plăcere pentru mine să particip la Conferințele Regionale Mediplus și să am alături colegi din toată țara. Astăzi, la Timișoara, prezentările susținute de distinșii invitați au demonstrat că pentru consolidarea relației dintre farmacist și pacient este nevoie de multă empatie și o comunicare constantă”, a menționat Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru LUPULIASA.


Conferința Farmaceutică Mediplus încheiată ieri la Timișoara face parte dintr-o serie de evenimente reunite sub numele „Conferințele Regionale Mediplus”, care se vor desfășura pe parcursul anului 2017, în 12 dintre cele mai importante orașe ale țării – Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Galați, Constanța, Cluj, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov, Craiova, București.


Ultima sesiune de Conferințe Regionale Mediplus din acest an va avea loc în luna noiembrie la Craiova (7 noiembrie) și București (15 noiembrie), evenimente la care sunt așteptați aproximativ 500 de farmaciști din Bucuresti și împrejurimi.