absolventi Sensiblu farmacist

Toamna, Sensiblu numără bobocii!

Inspirați de profesionalismul farmaciștilor Sensiblu, peste 50 de proaspeți absolvenți ai Facultăților de Farmacie din București și din țară au îmbrăcat halatul cu ecusonul de Farmacist Sensiblu. 

Le dorim succes tuturor în noua aventură profesională și le mulțumim pentru încrederea acordată lanțului de farmacii Sensiblu! 

Dumitrache Denisa  - Farmacist SSB Kaufland 9

’’De ce Sensiblu? De fiecare dată când intram într-o farmacie Sensiblu ca pacient, personalul dădea dovadă de profesionalism, eram tratată corespunzător, iar recomandările pe care le primeam răspundeau nevoilor mele. Așa a luat naștere dorința mea de a ajunge în echipa celor mai buni.

La primul interviu am avut emoții însă, toate aceste sentimente au dispărut pe măsură ce discuția avansa și am realizat că aici este locul în care vreau să mă dezvolt atât profesional cât și personal.

Perioada de probă a fost etapa în care am început să învăt lucruri noi, am înțeles tehnicile de comunicare cu pacientul, colectivul m-a primit cu bucurie, iar integrarea mea a fost plăcută și ușoară. Cel mai dificil aspect a fost stabilirea relațiilor cu pacienții, însă, cu ajutorul consultantului costumer am reușit să depășesc această temere într-un timp foarte scurt.

Profesia de farmacist presupune un proces continuu de învățare, perfecționare și documentare. Astfel, materialele informative și cursurile interactive pe care le-am avut la dispoziție în farmacie m-au ajutat să țin pasul cu tot ceea ce este nou, reușind să-mi consolidez cunoștințele acumulate. ” 

De când am intrat în echipa Sensiblu trăiesc cu senzația că sunt cu a doua familie. Acum mă simt în largul meu și știu că pot răspunde nevoilor vaste ale pacientilor.  

Eliza Astelian –Farmacist Kaufland 8

Angajându-mă din anul V de facultate, familia Sensiblu a reușit să mă îndrume să transpun într-un mod profesionist tot ce am acumulat teoretic din cursuri. Aici m-am format, am evoluat în fiecare zi și este o onoare pentru mine să fac parte dintr-un colectiv în care implicarea, responsabilitatea și respectul față de pacienți sunt principiile care primează. Colegele mele au fost mentorii care mi-au oferit un sprijin continuu în a-mi valorifica bagajul de informații dobândite pe băncile facultății, mi-au însuflat percepția ca binele pacientului este cel mai important lucru și că un profesionist îi ofera cele mai corecte si complete sfaturi. Într-un an de exepriență la Sensiblu am învățat despre performanță, dăruire, despre a pune suflet în tot ceea ce faci și de a fi într-o permanentă evoluție.” 

Iulia Patrianca – Farmacist Kaufland 3

’’Colaborarea mea cu Sensiblu a început din anul IV de facultate prin asociația studențească. Cu sprijinul Sensiblu, SSFB (Societatea Studenților de Farmacie București) a reușit să demareze proiecte de amploare pliate pe nevoile studenților farmaciști - proiecte de sănătate publică, training-uri de comunicare cu pacientul, congrese naționale etc. Pentru mine, acest parteneriat bazat pe dezvoltarea studenților a însemnat un punct definitoriu în ceea ce privește cariera mea. Mi-am dorit să profesez în Sensiblu deoarece aici am văzut respect, încredere și grija față de oameni."