Mediplus partener Gala farmacistilor

Mediplus, partener principal la Gala Farmaciștilor

Aseară, într-o atmosferă elegantă, a avut loc a VI-a ediție a Galei Farmaciștilor din România. Evenimentul, organizat de Colegiul Farmaciștilor din România și găzduit de World Trade Center a adus alături cele mai importante figuri din industria farmaceutică.

Ca în fiecare an, Mediplus a fost partener principal al evenimentului, ocazie cu care Robert Popescu, CEO A&D Pharma a înmânat premiul la categoria „Cel mai bun farmacist cu activitate de receptură”. 

 „Ca în fiecare an, Mediplus este partener principal al acestui eveniment de bilanț organizat de Colegiul Farmaciștilor. Noi, în Mediplus, vă mulțumim pentru colaborarea pe care am avut-o în cursul acestui an și vă garantăm că vă puteți baza pe noi și în viitor, așa cum s-a întâmplat și până acum”, a declarat Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Gala Farmaciștilor este un eveniment de recunoaștere a performanțelor, a elitelor industriei farma și de premiere a acestora, iar aseară au urcat pe scenă peste 15 câștigători la urmatoarele categorii: Cel mai bun președinte de colegiu, Cel mai bun farmacist în farmacia de circuit deschis, Cel mai bun farmacist în farmacia de circuit închis, Cel mai bun farmacist în activitatea de receptură, Cel mai bun farmacist în producția de medicamente, Cel mai bun farmacist în distribuția de medicamente, Premiul de onoare pentru întreaga activitate în farmacie, Premiul de Excelență în cercetare farmaceutică, Premiul special al juriului, Premiul pentru farmaciști cu activitate extraprofesională deosebită, Premiul pentru profesionalism în jurnalism farmaceutic, Premiul pentru campanii sociale.