Sensiblu sponsor turism medical

Sensiblu este sponsor al Conferintei de Turism Medical

Sensiblu participă în calitate de sponsor la Conferința Națională de Turism Medical, primul eveniment de anvergură în domeniul turismului medical, care are loc la Phoenicia Grand Hotel.

În cadrul conferinței vor avea loc dezbateri și prezentări din domeniul medical precum: oncologie, transplant sau fertilizare și totodată, vor fi prezentate oferte de asigurări de sănătate care să asigure decontarea serviciilor medicale atât din țară cât și din străinătate, plus pachete și oferte de călătorie dedicate persoanelor care se deplasează în scop medical.
Obiectivul Conferinței este acela de a prezenta soluții complete pentru pacienții din România la problemele medicale cu care se confruntă.

În cadrul dezbaterilor vor participa invitați din țări precum Grecia, Turcia, Italia, Israel, Cuba, asociații profesionale din domeniul medical, asociații de pacienți, furnizori de servicii din domeniul turismului, mass-media, precum și reprezentanți la nivel înalt ai autorităților din țară și din străinătate.