Respiro 600 farmacii

Programul RESPIRO a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la inaugurare

RESPIRO, unul dintre cele mai dinamice programe de susținere a industriei farmaceutice din România, dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piața locală de retail și distribuție de medicamente, a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la inaugurare și țintește să ajungă la o rețea de 800 de unități până la finalul anului 2017.

RESPIRO este un program modular care oferă un pachet de servicii specializate cu valoare adaugată atât farmaciilor, cât și pacienților acestora. Prin programul RESPIRO, farmaciile partenere își păstrează autonomia și identitatea proprie, beneficiind deopotrivă de acces la resurse importante de business, puse la dispoziție de A&D Pharma.

“RESPIRO este un proiect apărut din grijă pentru pacienți, pe care l-am dezvoltat pentru a veni în sprijinul celor mai importanți parteneri ai noștri, farmaciile. Programul a fost construit în timp, pe baza nevoilor specifice ale clienților noștri, dar și a expertizei de retail și distribuție a Grupului A&D Pharma, fiind coordonat de cei mai competenți specialiști din domeniu și completat cu o platformă online, disponibilă pentru toți partenerii activi RESPIRO. Faptul că, la un an de la lansare, avem 600 de farmacii partenere ne întărește convingerea că strategia de dezvoltare a programului RESPIRO, bazată pe construirea unei relații de încredere pe termen lung, este în concordanță cu obiectivele partenerilor noștri”, a declarat Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Pe lângă avantajele comerciale, farmaciile partenere RESPIRO pot accesa o serie de beneficii integrate, de la optimizarea costurilor operaționale, până la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmaciști. De asemenea, A&D Pharma pune la dispoziția acestora o platformă online interactivă, ușor accesibilă și unică pe piața farmaceutică din România.

Farmaciile partenere RESPIRO sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanțuri regionale din toată țara. Acestea sunt cel mai bine reprezentate în județele Constanța, Galați, Sibiu, Cluj și Prahova, iar A&D Pharma țintește să consolideze rețeaua la nivel național.

“Ne-am integrat în programul Respiro în luna septembrie 2016, și chiar dacă nu a trecut mult timp de la accesarea programului, am observat deja o serie de avantaje. Pentru noi este un plus faptul ca RESPIRO este un program personalizat și că putem folosi beneficiile în funcție de nevoile curente, având în vedere că fiecare farmacie este diferită și are propriul ritm”, e de părere Andrei Coman, Farmacia Camelia, Turda.

“Sunt foarte încântată de programul Respiro. Cu ajutorul acestui program reușim să ne aprovizionăm farmacia cu o gamă de produse de interes și să ne întâmpinăm pacienții cu medicamentele de care au nevoie. Au trecut doar doua luni de când ne-am integrat în program, însă observăm deja o creștere a vânzărilor pe segmentul rețetelor”, declară Farmacist Șef Andra Florea, Farmacia Robert Com, Mediaș, Sibiu.

“Am ales Respiro pentru că este un program mai relaxat, fără constrângeri. Ne bucurăm deja de avantajele programului, de reducerea costurilor operaționale și suntem încântați de alegerea făcută”, menționează Farmacist Șef Elena Burlec, Farmacia Ana-Pharm, Iași.

“Printre avantajele acestui parteneriat se numără posibilitatea de a reduce costurile operaționale, accesul la discounturi suplimentare și produse de interes pentru pacienții noștri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la creșterea profitabilității, a satisfacției echipei, oferindu-le siguranța că avem posibilitatea să ne ajutăm pacienții. Toate lucrurile au coerență, realism și transparență, iar consolidarea afacerii mele este asigurată de sprijinul unei echipe de profesioniști”, a afirmat Farmacist Șef Dragoș Marian, Farmacia Zen Pharma, Târgu Mureș.