Prima Hiper-farmacie Dr.Max din România se deschide la Iași

Prima Hiper-farmacie Dr.Max din România se deschide la Iași

5 Noiembrie 2021 – La aproape 2 ani de la lansarea pe piața din România, Dr. Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, lansează un nou concept de farmacie Hiper-farmacia Dr. Max.  Lansarea are loc în Iași, în incinta Iulius Mall.

Din această lună, Dr.Max face un pas înainte în evoluția sa pe piața locală și lansează un nou concept, de Hiper-farmacie, pentru a răspunde și mai bine nevoilor românilor. La nivel funcțional, farmacia va avea o gamă foarte diversă de produse, cu peste 12.000 de tipuri produse și peste 80 de farmaciști și  consultanți care vor sta la dispoziția pacienților.

Toate acestea se vor regăsi în cei peste 1000 mp unde vor fi amenajate șase universuri dedicate zonelor de interes pe care le va deservi Hiper-farmacia: zona pentru medicamente, inclusiv cele compensate și gratuite, zona cu vitamine&minerale, cea cu produse dermato-cosmetice,  cosmetice și  îngrijire personală, zona dedicată mamelor și copiilor, zona cu aparatură medicală și dispozitive medicale și zona pentru alimentație sănătoasă.

Așa cum și-a obișnuit deja clienții, Dr.Max va oferi o experiență complexă, în care gama de produse se va completa perfect cu experiența de cumparare în sine, într-un spațiu plăcut și sigur, cu suportul farmaciștilor și consultanților care le stau la dispoziție pacienților.

„Ne dorim să facem din Hiper-farmacia Dr.Max un spațiu în care ieșenii să simtă că merită să se oprească pentru că vor avea parte de o experiență completă, de la servicii și produse extrem de variate, la prețuri accesibile, la care se adaugă recomandări personalizate din partea farmaciștilor și consultanților  noștri. Lansarea acestui nou concept este în linie cu misiunea brandului de a asculta oamenii, de a le înțelege nevoile și de a acționa în consecință”, a declarat Cezar  Zaharia,  CEO A&D Pharma Group

Lanțul de farmacii Dr.Max deține, în prezent, peste 650 de farmacii în România, și oferă un portofoliu vast de produse și servicii, la prețuri accesibile, pentru toate categoriile de pacienți, punând accent, în special, pe nevoile pacienților cu afecțiuni cronice, ale seniorilor și ale tinerelor mame. Dincolo de oferta propriu-zisă, brandul a mizat pe o abordare profesionistă în toate interacțiunile cu pacienții săi, reușind să câștige încrederea a peste 2.5 milioane de romani care beneficiază de avantajele programului de loialitate Dr.Max, la acest moment.

Brandul a intrat pe piața locală la începutul anului 2020 care s-a dovedit a fi atipic din toate punctele de vedere și, cu atât mai mult, relevanța acțiunilor sale a fost foarte importantă pentru români: de la măsurile rapide luate pentru siguranța farmaciștilor și a pacienților săi în perioada pandemiei, până

la păstrarea promisiunii de a le oferi constant prețuri speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.

Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate a consumatorilor, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate la prețuri accesibile.

Despre A&D Pharma Group,  parte din familia Dr.Max

 

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de Euro în 2019 și peste 5000 de angajați.

A&D Pharma deține două linii de business, ambele de importanță strategică: linia de distribuție de medicamente

și linia de retail pharma.

Pentru informații suplimentare despre brandul Dr.Max, accesați website-ul www.drmax.ro.