FUNDAŢIA SENSIBLU

Fundația Sensiblu, divizia de responsabilitate socială a grupului A&DPharma, este un liant între companie, comunitate și mediul non-guvernamental din România.

Fondată în 2002, cu scopul de a sprijini persoanele și comunitățile defavorizate, Fundația Sensiblu are drept scop principal sănătatea, transpusă în 2 direcții de acțiunie: violența domestică și afecțiunile grave, care pun în pericol viața și incapacitează persoanele și familiile acestora.

Fundația dezvoltă 3 programe majore, cu acțiuni distincte, toate orientate către comunitate:

Casa Blu

Program adresat femeilor și copiilor victime ale violenței domestice

Din anul 2002, programul Casa Blu al Fundației Sensiblu răspunde într-o maniera exhaustivă nevoilor cu care se confruntă femeile și copiii victime ale violenței domestice. Sunt avute în vedere atât problemele de natură socială asociate fenomenului violenței, cât și aspectele psihologice și juridice. Programul are trei componente majore: intervenție, informare și educare.

Fundatie Sensiblu

Sănătate prin prietenie

Oferă servicii medicale de bază locuitorilor din satele izolate ale Munților Apuseni, prin intermediul unui cabinet medical mobil.

Zona de Bunăvoință

Program caritabil prin care sunt sprijinite persoanele cu probleme grave de sănătate pentru a beneficia de tratamentele și intervențiile necesare.

15 ani cifre rezultate

Testimonial Ambasador de Fapte Bune

Telefonul fără fir. Vă amintiţi jocul din copilărie "Telefonul fără fir”? Aducea multă bucurie la capătul şirului, atunci când ultimul copil pronunţa cu voce tare cuvântul şoptit de atâtea ori. În Fundaţia Sensiblu se întâmplă tot un fel de telefonul fără fir. Din OM în OM este transmis cazul unui alt OM care are nevoie de ajutor rapid. La sfârşit, când ştim că am ajutat, bucuria este la fel ca în copilărie: nepreţuită şi sinceră. Sunt mândră că fac parte din echipa Fundaţiei Sensiblu şi mărturisesc că această apartenenţă îmi dă o bucurie de copil. Faptele echipei şi ale colaboratorilor Fundaţiei Sensiblu crează prietenii indestructibile peste ani şi aduc constant bucurie şi zâmbete în jur.
"Binele poate rezista înfrangerilor. Răul nu. (Rabindranath Tagore)"
Mihaela Scărlătescu, Presedinte Fundaţia Sensiblu
şi Head of Legal&Compliance Department A&D Pharma.