Sensiblu

Avem grijă să te simți bine!

/

Sensiblu = Sănătate&Frumuseţe

Sensiblu este unul dintre cele mai mari lanţuri naționale de farmacii, care a transpus în România conceptul de farmacie beauty&healthcare.
 
Sensiblu are, în prezent, peste 2.400.000 de clienţi fideli.
 
Zilnic, peste 3000 de farmaciști și specialiști din domeniul farmaceutic lucrează în Sensiblu pentru ca pacienții din România să aibă acces permanent la soluţii farmaceutice de calitate și moderne. Sensiblu este unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din România, prezent în toate oraşele cu peste 50.000 de locuitori.
 
Sensiblu a dezvoltat conceptul de beauty&healthcare, fiind prima reţea de farmacii din România care la nivel național a introdus un sistem de fidelizare a clienţilor şi prima reţea care a atins 100, respectiv 400 de farmacii.
 
În 2017, lanţul de farmacii Sensiblu aniversează 20 de ani de la lansare.
 
Pentru mai multe detalii vizitați https://www.sensiblu.com/
 

 

Despre Sensiblu

Datorită serviciilor de calitate și al portofoliul extins de produse, Sensiblu are, în prezent, peste 2.500.000 de clienţi fideli.

Farmacist

Farmaciști
dedicați

Peste 3000 farmacişti lucrează în lanţul de farmacii Sensiblu pentru ca pacienţii din România să aibă acces la produse şi recomandări de înaltă calitate.

Concept Beauty

Concept Diferit
Health & Beauty Care

Cu o istorie de 20 ani, lanțul de farmacii Sensiblu a implementat în România conceptul de beauty&healthcare.

Consilieri

Consilieri
specializați

Ne pasă de fiecare pacient în parte și dorim să împărtășim cunoștințele experților Sensiblu, să îi invățăm pe oameni cum pot să aibă mai multă grijă de bunul lor cel mai de preț: sănătatea.

Campanii Preventie

Campanii
de prevenție

Anual, Sensiblu derulează campanii de self-testing şi prevenţie împotriva unor afecțiuni cronice precum HPV, diabet.

Farmacii/magazine

branduri proprii
și speciale

carduri active în
toată țara, cu cel
puțin o tranzacție în
ultimele 12 luni

la rând Sensiblu
a fost declarat
Superbrand
România

„De peste 20 de ani am transpuns priceperea, dedicarea și cunoștințele mele în serviciul pacientului. Cred cu tărie că am fost omul potrivit, la locul potrivit, iar acest lucru m-a ajutat să învăț constant: de la colegi, frunizori, pacienți. E important să fi empatic, să asculți omul care-ți trece pragul în farmacie.
 
Pentru a fi profesionist, este necesar să studiezi și să înveți tot timpul, să oferi informații relevante și actuale cu cel mai bun raport beneficiu-cost, in functie de resursele disponibile pacientului.
 
În toți acești ani, am crescut și am devenit un bun profesionist, jucând în cadrul echipei Sensiblu un rol educativ pentru echipa mea."

Mihaela Capezan – Farmacist Manager Sensiblu Ştefan1

BRANDURI DISPONIBILE ÎN RETAILUL A&D PHARMA