Sensiblu

Avem grija sa ai grija de cei dragi

/

Avem grijă să ai grijă de cei dragi!

Sensiblu răspunde prin oferte premium, locații de top și servicii de cea mai bună calitate, nevoilor clienților din mediul urban, în căutare de produse de frumusețe și wellness.
 
Fondat în 1997, Sensiblu a fost prima farmacie care a adus conceptul Health & Beauty pharmacy în România, iar în acest moment deține peste 250 de locatii.
 
Pentru mai multe detalii vizitați www.sensiblu.com/
 

 

Despre Sensiblu

Datorită serviciilor de calitate și al portofoliul extins de produse, Sensiblu are, în prezent, peste 2.100.000 de clienţi fideli.

Farmacist

Farmaciști
dedicați

Peste 1.500 farmacişti lucrează în lanţul de farmacii Sensiblu pentru ca pacienţii din România să aibă acces la produse şi recomandări de înaltă calitate.

Concept Beauty

Concept Diferit
Health & Beauty Care

Cu o istorie de 23 ani, lanțul de farmacii Sensiblu a implementat în România conceptul de beauty&healthcare.

Consilieri

Consilieri
specializați

Ne pasă de fiecare pacient în parte și dorim să împărtășim cunoștințele experților Sensiblu, să îi invățăm pe oameni cum pot să aibă mai multă grijă de bunul lor cel mai de preț: sănătatea.

Farmacii

branduri proprii
și speciale

carduri active în
toată țara, cu cel
puțin o tranzacție în
ultimele 12 luni

la rând Sensiblu
a fost declarat
Superbrand
România

„De mai bine de 16 ani, de când sunt în Sensiblu, am învățat continuu, m-am format ca manager, am creat, am împărtășit valori și am contribuit la menținerea imaginii companiei.
 
Sunt mândră că fac parte dintr-o echipă de profesioniști, oameni dedicați și perseverenți care au acelasi scop comun: pacientul și nevoile lui."

Anca Bahrim - Farmacist Manager Sensiblu Carrefour 3 Feria

BRANDURI DISPONIBILE ÎN RETAILUL A&D PHARMA